aftermarket

We ondersteunen uw bedrijf 24 uur per dag en 365 per jaar

Wanneer u investeert in een Volvo bus, investeert u in een solide zaak. Met onze aftermarket ondersteuning kunt u vertrouwen op een scala aan producten en services die zijn bedoeld voor het maximaliseren van de beschikbaarheid, het verlagen van de kosten gedurende de levensduur en het verzekeren van een langdurige winstgevendheid.
SERVICENETWERK

SERVICENETWERK

Een wereldwijd servicenetwerk waarop u kunt vertrouwen

Waar u ook naartoe gaat, ons wereldwijde netwerk met werkplaatsen en servicecentra biedt u een persoonlijke service om een probleemloze bedrijfsvoering te garanderen.

Servicenetwerk
GENUINE VOLVO SERVICE

GENUINE VOLVO SERVICE

Zorg ervoor dat uw bus topprestaties blijft leveren

Met Genuine Volvo Service weet u dat uw bus altijd zo goed mogelijk wordt onderhouden om optimale prestaties, maximale bedrijfstijd en lagere kosten te garanderen.

Genuine Volvo Service
ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Ervaar het echte verschil

Als het gaat om het vervangen van onderdelen, kies dan voor originele Volvo-onderdelen. Deze zijn zorgvuldig ontworpen en getest om samen te werken in een geavanceerd systeem: uw bus.

Originele Volvo-onderdelen
ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

Betrouwbare kwaliteit tegen een goede prijs

Via het systeem van originele Volvo-ruilonderdelen wordt een uitgebreide reeks gereviseerde Volvo-onderdelen aangeboden, van motoren tot afzonderlijke componenten.

Originele Volvo-ruilonderdelen

SERVICES

Garandeer uw beschikbaarheid

Garandeer uw beschikbaarheid

Als u voor een servicecontract van Volvo kiest, voert Volvo onderhoud en reparaties uit voor een vaste maandelijkse prijs en met een minimum aan administratie. En altijd met originele Volvo-onderdelen die gemonteerd worden door experts.

Garandeer uw beschikbaarheid
Chauffeursprestaties

Chauffeursprestaties

Een bus of touringcar is maar zo goed als de chauffeur die ermee rijdt. Brandstofbesparing, servicekosten en tevredenheid van passagiers zijn belangrijke factoren waarop de rijprestaties een rechtstreekse invloed hebben.

Chauffeursprestaties
Verbind met productiviteit

Verbind met productiviteit

Connectiviteit is niets minder dan revolutionaire productiviteit. Met uw voertuigen en chauffeurs online kunt u opvolgen hoe ze presteren. Indien nodig zelfs in realtime. Maak verbinding en maximaliseer uw productiviteit.

Verbind met productiviteit