aftermarket

We ondersteunen uw bedrijf 24 uur per dag en 365 per jaar

Wanneer u investeert in een Volvo bus, investeert u in een solide zaak. Met onze aftermarket ondersteuning kunt u vertrouwen op een scala aan producten en services die zijn bedoeld voor het maximaliseren van de beschikbaarheid, het verlagen van de kosten gedurende de levensduur en het verzekeren van een langdurige winstgevendheid.
SERVICENETWERK

SERVICENETWERK

Een wereldwijd servicenetwerk waarop u kunt vertrouwen

Waar u ook naartoe gaat, ons wereldwijde netwerk met werkplaatsen en servicecentra biedt u een persoonlijke service om een probleemloze bedrijfsvoering te garanderen.

Servicenetwerk
GENUINE VOLVO SERVICE

GENUINE VOLVO SERVICE

Zorg ervoor dat uw bus topprestaties blijft leveren

Met Genuine Volvo Service weet u dat uw bus altijd zo goed mogelijk wordt onderhouden om optimale prestaties, maximale bedrijfstijd en lagere kosten te garanderen.

Genuine Volvo Service
ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Ervaar het echte verschil

Als het gaat om het vervangen van onderdelen, kies dan voor originele Volvo-onderdelen. Deze zijn zorgvuldig ontworpen en getest om samen te werken in een geavanceerd systeem: uw bus.

Originele Volvo-onderdelen
ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

Betrouwbare kwaliteit tegen een goede prijs

Via het systeem van originele Volvo-ruilonderdelen wordt een uitgebreide reeks gereviseerde Volvo-onderdelen aangeboden, van motoren tot afzonderlijke componenten.

Originele Volvo-ruilonderdelen

SERVICES

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aan uw zijde

Volvo Action Service is een service voor hulp bij pech onderweg door heel Europa. De service staat 24/7 voor u klaar voor een maximale bedrijfstijd en minimale stilstand.

Volvo Action Service