Wat we doen

Wat we doen

Voorop lopen met duurzame transportoplossingen

Volvo Bus is een toonaangevend internationaal merk van bussen en touringcars en actief in meer dan 85 landen. We worden gedreven door onze passie bij te dragen aan het creëren van de steden van de toekomst, zonder verkeersopstoppingen, emissies en lawaai. Het is onze missie om exploitanten en gemeenschappen te helpen om mensen veilig, schoon en efficiënt vervoer te bieden van en naar hun werk, rond de steden of over het hele continent. We doen dit door ernaar te streven de ultieme leverancier te zijn van duurzame transportoplossingen.

Veiligheid

Voor ons staat veiligheid altijd voorop. Het is een kernwaarde van Volvo en onderdeel van onze identiteit. En onze visie op veiligheid is helder: nul ongevallen met producten van Volvo Group.

Zorg voor het milieu

Een tweede kernwaarde is zorg voor het milieu. Onze totale visie voor de toekomst is mondiaal toonaangevend te worden in duurzame transportoplossingen. We lopen al voorop door onze baanbrekende oplossingen op het gebied van
elektromobiliteit

Kwaliteit

Onze derde kernwaarde is kwaliteit. Kwaliteit zonder compromissen beïnvloedt alles wat we doen. Van onze baanbrekende innovaties, producten en services tot de implementatie van complete oplossingen voor steden.

Wat we doen

Vernieuwingen voor de toekomst

Als we vooruit kijken, zien we een snel veranderende wereld, die te maken heeft met toenemende uitdagingen als verstedelijking, verontreiniging, lawaai en opstoppingen. Maar bij Volvo zien we ook mogelijkheden en oplossingen. Door onze focus op innovatie, veiligheid en energiezuinige technologieën weten we dat Volvo de mondiale ontwikkeling kan beïnvloeden. Met stil, schoner en veiliger vervoer streven we ernaar te voldoen aan onze merkbelofte: Driving Quality of Life.

Beknopte feiten over ons

  • Een van de grootste fabrikanten van bussen en touringcars
  • Jaarlijkse levering meer dan 9.000 voertuigen
  • Baanbrekende oplossingen op het gebied van elektromobiliteit
  • Actief in meer dan 85 landen over de hele wereld
  • Meer dan 8.000 toegewijde werknemers
  • Onderdeel van de Volvo Group, een van 's werelds vooraanstaande producenten van zware bedrijfsvoertuigen
Geschiedenis

Geschiedenis

Een geschiedenis van voorop lopen

Geschiedenis
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen