KWALITEIT

KWALITEIT

Nr. 1 in klanttevredenheid

We weten dat uw bedrijfsprestaties afhankelijk zijn van de kwaliteit van de producten en services die we leveren. Daarom vormt kwaliteit een kernwaarde van Volvo die vast verankerd is in onze geschiedenis.

Meer dan een belofte

Meer dan een belofte

Kwaliteit weerspiegelt niet alleen onze belofte aan u als het gaat om het leveren van beschikbaarheid en duurzaamheid. Topkwaliteit gaat verder dan dat en betreft alle aspecten van onze activiteiten: van productontwikkeling en het fabriceren van onze producten tot services en klantondersteuning. Bij elke stap kijken we goed naar u als klant en streven we er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen.

Topkwaliteit tot in elk detail

Topkwaliteit tot in elk detail

Onze kwaliteitsbelofte en klantgerichtheid zijn gebaseerd op een Volvo-cultuur waarbij alle werknemers zijn betrokken. Het is een cultuur van constante ontwikkeling en innovatie om de topkwaliteit in elk detail te waarborgen en die ons stap voor stap brengt naar ons doel om de nummer één in klanttevredenheid te worden.

TOT HET UITERSTE GAAN IN HÄLLERED

Op de Volvo-testbaan in het Zuid-Zweedse Hällered worden onze bussen tot het uiterste getest onder de zwaarste omstandigheden. Een belangrijk onderdeel van onze ontwikkelingsactiviteiten bestaat erin te zorgen dat we kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid kunnen leveren in elk product van Volvo Bus.

TOT HET UITERSTE GAAN IN HÄLLERED

Testbaan voor elke situatie

Op het testparcours zijn 15 verschillende testbanen waar bussen en touringcars van Volvo onder alle mogelijke omstandigheden worden getest. Zware tests voor chassis en componenten op een uitdagend wegdek, rijden met hoge snelheid, agressief bochtenwerk, gladde wegen en bovenal veilig rijden vergen het absolute uiterste van onze geavanceerde veiligheidssystemen.

Volledige kanteltests

In aanvulling op realistische computersimulaties zijn volledige tests belangrijke hulpmiddelen voor onze veiligheids- activiteiten en bij het beoordelen van de kwaliteit. Zo voeren we de R66-kanteltest uit om de sterkte van het dak te beoordelen en te bepalen hoe de driepuntsveiligheidsgordels werken bij een ongeval waarbij de touringcar van de weg raakt en kantelt.

Veiligheid

Veiligheid

Rijd naar uw bestemming met de veiligheid van Volvo

Veiligheid van Volvo
ZORG VOOR HET MILIEU

ZORG VOOR HET MILIEU

De steden van de toekomst vormgeven

Zorg voor het milieu